DB 02123

Titelverdedigers worden uitgedaagd tijdens Clean Energy World Tennis Tour Haren

Gedurende het jaar wordt een fiks aantal internationale tennistoernooien in Nederland georganiseerd. De bekendsten zijn natuurlijk het ABN AMRO Open in Rotterdam en Libéma Open in ’s-Hertogenbosch.

Een niveau lager staan de Dutch Open en de Amstelveen Women’s Open al jaren op de kalender. Voor de profs die onderweg zijn naar de ATP - en WTA Tour zijn er de evenementen van de ITF World Tennis Tour.

De Clean Energy World Tennis Tour Haren 2023 dat maandag 4 tot en met zondag 10 september in Haren wordt gehouden sluit de reeks van internationale zomertoernooien.

Max Houkes won vorig jaar de mannenfinale van het met 15.000 dollar gedoteerde ITF-toernooi van Alec Deckers. Beide spelers zijn ook dit jaar van de partij. Net als Sidane Pontjodikromo, Sander Jong, Deney Wasserman, Jarno Jans, Niels Visker en Dax Donders gaat hij de strijd aan met internationale spelers.

Het vrouwentoernooi verwelkomt ook de titelhouder in de persoon van Sina Herrmann. De Duitse is als eerste geplaatst en zal onder anderen door de Nederlanders Merel Hoedt, Lian Tran, Isis van den Broek en Marente Sijbesma worden uitgedaagd.

Meer informatie, speelschema en uitslagen vind je hier.

De toegang tot Tennis- en Squashclub Haren is gratis.

Bezoekers kunnen hun auto parkeren bij de Hortus of hockeyclub GHHC dit is op een steenworp afstand van het TSH tennispark. Het adres is Kerklaan 35 in Haren.