KNLTB Vlag wapperen wind

Titelverdedigers succesvol op NK Beachtennis in Scheveningen

Titelverdedigers Roos de Hart en Anne Hoogendam hebben voor het tweede jaar op rij het NK Beachtennis in Scheveningen gewonnen. In het mannendubbelspel prolongeerde Bo Groot Antink zijn nationale titel.

De Hart en Hoogendam maakten hun favorietenrol waar op het Scheveningse strand. Het als eerste geplaatste duo won in een spannende finale van Jessica Brouwer en Martine van Woudenberg, 7-5 en 6-3. Op weg naar de finale verspeelden De Hart en Hoogendam geen enkele set. De Hart en Hoogendam blijven de komende tijd samen spelen. Ze reizen deze week af naar Bulgarije, om in actie te komen op het EK.

Met titel naar EK in Bulgarije

Ook Bo Groot Antink komt in actie op het EK in Bulgarije. De Nijmegenaar doet dat met een Nederlandse titel op zak. Met Dario Lo Conte was hij in de eindstrijd te sterk voor Joeri Ertner en Joey Schaaf, 7-5, 6-4. Groot Antink en Lo Conte stonden in het enkelspel tegenover elkaar, waarbij Groot Antink met 7-5 aan het langste eind trok.

Lo Conte had een succesvolle week. Hij won ook het gemengd dubbelspel aan de zijde van Fleur van Haasteren. De nummers twee van de plaatsingslijst wonnen in de finale van de als eerste geplaatste Casper Gerth en Roos de Hart, 6-1 en 7-6. De Hart won het vrouwenenkelspel door in de finale van Martine van Woudenberg te winnen, 7-4.

In totaal werden er deze week op 22 beachvelden wedstrijden afgewerkt in Scheveningen. Bekijk hier alle uitslagen van het NK Beachtennis.