KNLTB Vlag wapperen wind

Ticketverkoop van Mossel Kia Dutch Open van start

"

Stichting TopSport Amersfoort en de nieuwe hoofdsponsor Van Mossel Kia zetten de Nederlandse tenniswereld weer op de kaart. Na meer dan tien jaar keert het ""Dutch Open"", waar veel nationaal en internationaal talent op afkomt, terug in Amersfoort als ATP Challenger toernooi onder de naam Van Mossel Kia Dutch Open.

"

Het Van Mossel Kia Dutch Open wordt georganiseerd door de Stichting TopSport Amersfoort in samenwerking met de KNLTB, Gemeente Amersfoort, Tennisvereniging ALTA en Van Mossel Kia. Het toernooi waar de nummer een van de wereld, Novak Djokovic, in 2006 toernooiwinnaar was vindt van 15 t/m 21 juli 2019 plaats op de gravelbanen van tennisvereniging ALTA. Aan deze ATP Challenger 80 doen 48 tennissers mee, van wie een deel tot de beste 100 spelers van de wereld behoort. 

Jacco Eltingh, Technisch Directeur KNLTB: Voor het toptennis in Nederland is het mooi dat nationale en internationale spelers zich tijdens dit toernooi met elkaar kunnen meten, maar ook voor het creëren van meer aandacht voor tennis is het belangrijk dat het toernooi behouden blijft. Amersfoort is een echte tennisstad. In het verleden zijn er vele internationale evenementen georganiseerd en wordt er al jaren bij ALTA Eredivisie Gemengd gespeeld. Kortom: we hebben er alle vertrouwen in dat ALTA met deze ervaringen een fantastisch en duurzaam tennistoernooi voor Nederland gaat neerzetten.“

Wil jij aanwezig zijn op het enige ATP Challenger graveltoernooi van Nederland? Bestel dan hier je tickets!

Leden van de KNLTB ontvangen maar liefst 20% korting met kortingscode: VANKNLTB!