Beker (1)

Eredivisie Gemengd maakt zich op voor play-offweekend

De vier teams die komend weekeinde de strijd om het landskampioenschap in de Eredivisie Gemengd aan gaan zijn bekend. Leimonias FDJ Advocaten, Greenberg Nielsen Zandvoort, Naaldwijk en Schoonderbeek Bouw ALTA plaatsten zich voor de play-offs op het park van Leimonias.

Voor de laatste speelronde stond Hans Janssen Makelaars Rapiditas aan kop, maar de club uit Nijmegen had al zes keer gespeeld en kwam niet meer in actie. Doordat Leimonias FDJ Advocaten, Greenberg Nielsen Zandvoort en Schoonderbeekbouw ALTA wonnen zag de koploper dat het werd ingehaald.

Leimonias FDJ Advocaten versloeg Baarn Lead Healthcare met 4-2, terwijl Greenberg Nielsen Zandvoort vijf punten pakte op bezoek bij het lager geklasseerde Amstelpark Spa Sport Hotel Zuiver.

De confrontatie tussen Schoonderbeek Bouw ALTA en Naaldwijk werd in Amersfoort met 4-2 in het voordeel van de thuisploeg beslist. De twee punten die Naaldwijk in de dubbels wist te sprokkelen was genoeg om als derde door te gaan naar het finaleweekend.

Schoonderbeek Bouw ALTA eindigde in de eindstand op gelijke hoogte met Hans Janssen Makelaars Rapiditas maar was onderling net iets beter.

Voor alle uitslagen, individuele wedstrijden en planning klik je hier.

Eindstand na zes speelrondes

Leimonias FDJ Advocaten 22 punten
Greenberg Nielsen Zandvoort 22 punten
Naaldwijk 20 punten
Schoonderbeek Bouw ALTA 19 punten
Hans Janssen Makelaars Rapiditas 19 punten
Baarn Lead Healthcare 12 punten
Amstelpark Spa Sport Hotel Zuiver 12 punten

Play-offs
Leimonias FDJ Advocaten - Naaldwijk
Greenberg Nielsen Zandvoort - Schoonderbeek Bouw ALTA