Eredivisie Heren (2)

Riemen vast tijdens spannende rit naar kampioenschap Kia Eredivisie Heren

Wordt het drie op een rij voor Suthwalda of pakt Lewabo Huisman Groep de kampioensbeker terug van de club uit Zuidwolde?

Gaan de uitdagers Spijkenisse, Nieuwerkerk, Naaldwijk of Leimonias FDJ Advocaten uit Zuid-Holland er misschien wel met de eindzege vandoor? Kunnen Bastion Baselaar of Inquisit Consulting Heerhugowaard voor een verassing zorgen?

Genoeg vragen waar tijdens de zeven speelrondes in de Kia Eredivisie Heren de antwoorden op komen. De hoogste klasse in de herencompetitie start maandag Tweede Paasdag.

De acht teams strijden gedurende zeven zondagen in eerste instantie om een plaats in de play-offs. De vier teams die na de reguliere speelrondes het hoogst zijn geëindigd, plaatsen zich voor het finaleweekend op het park van regerend landskampioen Suthwalda. 

Elke speeldag bestaat uit vier singles en twee dubbels en wordt om 12.00 uur aangevangen.

Bastion Baselaar ontvangt op de eerste dag kampioen Suthwalda, terwijl finalist van vorig jaar Leimonias FDJ Advocaten thuis in Den Haag aantreedt tegen goede buur Naaldwijk.

Lewabo Huisman Groep gaat op bezoek bij Nieuwerkerk en in Noord-Holland verwelkomt Inquisit Consulting Heerhugowaard de mannen van Spijkenisse.

De toegang tot de wedstrijden zijn gratis.

Meer informatie, uitslagen en standen vind je hier.