Wie Speelt Waar Van Amerikaans Voorspel Tot Hoofdact 4

Naaldwijk beleeft goede generale repetitie voor play-offs in Zandvoort

Op de laatste reguliere speeldag van de Kia Eredivisie Gemengd heeft Naaldwijk een goede generale repetitie in Zandvoort beleefd. De regerend landskampioen won op bezoek bij Lexence Zandvoort met 5-1 en keert komend weekend terug aan de kust voor de play-offs.

Lexence Zandvoort is 4 en 5 juni gastheer van de play-offs om het landskampioenschap. De kampioen van 2019 had deelname aan het finaleweekend op het eigen park al voor de laatste speelronde veiliggesteld en eindigt met 25 punten op de tweede plaats.

Naaldwijk klom door de ruime zege naar de koppositie. Het heeft weliswaar ook 25 punten, maar het onderlinge resultaat met Lexence Zandvoort is in het voordeel van Naaldwijk.

Leimonias FDJ Advocaten eindigde met 23 punten op de derde plaats. Op de laatste speeldag werd op bezoek bij Rapidatas met 4-2 gewonnen.

Schoonderbeek Bouw ALTA is de vierde club, die in het finaleweekend in actie mag komen. De Amersfoortse formatie behaalde 21 punten in zes competitiedagen en was dinsdag al klaar.

De strijd om de eer tussen Berkenrode en Baarn Lead Healthcare werd gewonnen door de ploeg uit Baarn. Op bezoek in Berkel en Rodenrijs werd er met 4-2 gewonnen.

Bekijk hier alle uitslagen van speeldag 7.

Eindstand
Naaldwijk 25 punten
Lexence Zandvoort 25 punten
Leimonias FDJ Advocaten 23 punten
Schoonderbeek Bouw ALTA 21 punten
Baarn Lead Healthcare 14 punten
Rapiditas 12 punten
Berkenrode 6 punten

Halve finale play-offs zaterdag 4 juni bij TC Zandvoort. De finale is een dag later.