HK190611 380

Koolhof bereikt met Krawietz finale in München

Wesley Koolhof heeft zijn eerste dubbelfinale van 2021 te pakken. Zonder te spelen bereikte hij samen met Kevin Krawietz de eindstrijd van de BMW Open.

Tegenstanders in de halve finale van het ATP 250-toernooi in München Dominik Koepfer en Yannick Hanfmann konden door een blessure niet in actie komen en gaven zodoende een vrije doortocht aan het als eerste geplaatste duo Koolhof/Krawietz.

De tegenstanders in de titelstrijd zijn de als derde geplaatsten Sander Gille en Joran Vliegen of thuisfavorieten Dustin Brown en Peter Gojowczyk.

Koolhof verder met Rojer
Het is het eerste succes voor Koolhof dit seizoen. De samenwerking met de Pool Lukasz Kubot leverde voor de nummer 13 van de wereld niet het gewenste succes. Het tweetal besloot daarom na het Masters 1000-toernooi van Madrid (volgende week) de wegen te scheiden.

Koolhof zal een week later vanaf het toernooi in Rome met Jean-Julien Rojer een koppel vormen. De Curaçaoënaar begon dit seizoen een samenwerking met Marcelo Melo, maar ook dat leverde niet het gewenste resultaat op.