Richel backhand

NK Tennis Indoor 2020 gaat door met aangepaste maatregelen

Na de NK Rolstoeltennis staan de NK Tennis 2020 van maandag 14 tot en met zondag 20 december op het programma. Het decor is net als tijdens de zomereditie van de Nationale Kampioenschappen het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. Alleen wordt er nu op de indoorbanen gespeeld. 

Met de huidige maatregelen die maandag 14 december zijn afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus is het voor topsporters nog wel toegestaan om wedstrijden te spelen op een door NOC*NSF goedgekeurde topsport locatie. Het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen is een officiële topsportlocatie, waardoor het NK Tennis Indoor 2020 met verscherpte maatregelen toch plaats kan vinden.

Toeschouwers mogen in verband met de maatregelen niet naar binnen. Vanaf woensdag 16 december zal er een livestream aanwezig zijn, zodat liefhebbers de wedstrijden thuis kunnen volgen. 

De voorbeschouwing van het evenement lees je hier. Meer informatie over speelschema, planning en uitslagen vind je hier.