KNLTB Vlag wapperen wind

TeamNL-supporters met Sunweb naar Davis Cup-eindtoernooi in Madrid

Sunweb staat klaar voor tennisfans die het TeamNL Davis Cupteam willen ondersteunen tijdens het Davis Cup-eindtoernooi in november dit jaar. De reisorganisatie biedt supporters een fantastische mogelijkheid om met een volledig georganiseerde reis de wedstrijden in Madrid te bezoeken.

“Sunweb wil zoveel mogelijk tennisfans naar de Davis Cupwedstrijden brengen om daar te zorgen voor een oranje tribune”, vertelt Arne van de Hoek, managing director bij Sunweb Sports & Events. “Supporters die reizen met Sunweb zullen onderdeel zijn van een groep, met wellicht dezelfde shirts en merchandise. Dat groepsgevoel is van enorme waarde.”

Fans kunnen bij Sunweb rekenen op een volledig georganiseerde reis, bestaande uit een vliegreis, transfer naar hotel en stadion en ontbijt. “De klant wordt wat dat betreft helemaal ontzorgd”, belooft Van de Hoek. “En zonder financiële risico’s: Sunweb is aangesloten SGR, ook een must voor fans.”

De KNLTB zal in de Spaanse hoofdstad verschillende activiteiten organiseren voor de meereizende fans. “We willen de ultieme fanreis creëren”, zegt Lars van Opijnen, medewerker Commercie & Events van de tennisbond. “Te denken valt aan een parade naar het stadion toe, een oranje-café of activiteiten in de stad.”

Het Nederlands Davis Cupteam speelt zijn groepswedstrijden op dinsdag 19 en woensdag 20 november. Voor deze wedstrijden zijn 500 kaarten voor Nederlandse fans beschikbaar. Deze kunnen vanaf 9 april via een link op tennis.nl worden gekocht, de eerste drie dagen met 20 procent korting. Op dezelfde plek zullen ook de pakketten van Sunweb worden aangeboden. De reizen variëren in lengte van enkele dagen tot ruim een week.

“Mocht het team zich plaatsen voor de kwartfinales dan is er een grote kans dat Nederland op vrijdag speelt”, zegt Van Opijnen. “Dat geeft supporters de tijd om de kaarten te kopen. Maar als fan moet je al wel van tevoren de reis boeken.”

De samenwerking tussen Sunweb en de KNLTB is een uitvloeisel van de sponsorovereenkomst tussen TeamNL en de reisorganisatie die vrijdag werd aangekondigd. Sunweb verzorgt de supportersreizen naar Olympische Spelen en zal daarnaast ook supporterspakketten aanbieden voor andere belangrijke sportevenementen. KNLTB is de eerste bond die hierdoor samenwerkt met Sunweb.

Wil jij als eerste op de hoogte blijven wanneer de kaartverkoop van start gaat? Laat dan hier je gegevens achter.