KNLTB Vlag wapperen wind

Nationale Kampioenschappen G-tennis op 6 en 7 juli!

Op zaterdag 6 én 7 juli organiseert de KNLTB de Nationale Kampioenschappen G-tennis. De inschrijving voor dit leukste kampioenschap van het jaar staat nu open. Schrijf de G-tennissers van jouw club in en kom met een zo groot mogelijke groep naar de kampioenschappen!

Aanmelden
Aan de NK G-tennis mogen G-tennissers deelnemen met een KNLTB-lidmaatschap of spelers van tennisverenigingen die zijn aangesloten bij Gehandicapten Sport Nederland. De NK G-tennis is voor elk niveau en alle G-tennissers zijn dan ook welkom. Inschrijven voor de NK G-tennis kan via het online inschrijfformulier. De inschrijving voor de NK G-tennis sluit op zondag 2 juni 2019. Wees er op tijd bij want vol=vol. Er zijn maar een beperkt aantal wedstrijden die gespeeld kunnen worden, waardoor er bij te veel aanmeldingen spelers op een wachtlijst geplaatst worden.

Clinics
Nog niet toe aan het spelen van wedstrijden? Doe mee aan de leuke clinics die op beide dagen georganiseerd worden en geef je op via het inschrijfformulier.

Voor meer informatie over G-tennis klik hier