KNLTB instroom

Voorspeeldagen

Vanaf 13 mei is het mogelijk voor jeugdspelers om in te schrijven voor de KNLTB voorspeeldagen van de instroomtrainingen. Dit cluboverstijgende instroomprogramma van tenminste 30 trainingen per jaar is bedoeld voor gedreven tennissers in de leeftijdscategorie 7 t/m 10 jaar die potentie hebben. De voorspeeldagen worden in juni door het gehele land georganiseerd door de KNLTB. Een voorspeeldag staat in het teken van veel tennissen en bewegen samen met andere enthousiaste kinderen. 

Oranje en groen

De voorspeeldagen zijn voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar oud en worden opgesplitst in een speelmoment voor oranje en een speelmoment voor groen. 

  • Oranje: 7 en 8 jaar (spelers geboren in 2016 en 2017)
    • Ben jij geboren in 2018 en lijkt het je ook leuk om deel te nemen? Meld je aan en kom gezellig langs!
  • Groen: 9 en 10 jaar (spelers geboren in 2015)

Doordat we verwachten dat kinderen die deelnemen aan de instroomtrainingen ongeveer een jaar vooruit lopen qua niveau, komen deze leeftijden niet exact overeen met de officiële Tenniskids leeftijden.

Inschrijven

Ben jij of ken jij talentvolle jeugdspelers die gemotiveerd zijn om beter te worden? Wijs deze kinderen en hun ouders of verzorgers op de voorspeeldagen. 

Alle kinderen geboren in 2017, 2016 en 2015 ontvangen in de week van 13 mei een uitnodiging voor het inschrijven voor de voorspeeldagen. Een overzicht van de dagen en tijden vind je hier.