Maaspoort

Terugkijken Billie Jean King Cup: Nederland-China

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 april speelde het TeamNL Billie Jean King Cupteam in Den Bosch tegen de dames van China. Het decor voor deze ontmoeting is de Maaspoort in Den Bosch, waar al meerdere duels plaatsvonden. Het Nederlandse team heeft China verslagen met 3-2. Het duel was hier rechtstreeks te volgen. 

Het TeamNL Billie Jean King Cupteam heeft met 3-2 afgerekend met China. Het team onder leiding van de afscheidnemende Paul Haarhuis plaatst zich met de zwaarbevochte zege voor de Billie Jean King Cup Qualifiers 2022 en houdt daarmee zicht op de finaleronde van het landentoernooi in 2022.

Terugkijken

Kijk hieronder nog eens rustig terug naar de wedstrijden van speeldag 2:

Het betreft het laatste duel onder leiding van Haarhuis. In 1983 stonden de landen voor het laatst tegenover elkaar, Nederland verloor dit duel. 

Kijk hieronder nog eens rustig terug naar de wedstrijden van speeldag 1: