KNLTB Vlag wapperen wind

Overeenkomst ondertekend tussen de KNLTB en de Grand Slam Club

Gisteren is de overeenkomst ondertekend tussen de KNLTB en de Grand Slam Club. Hiermee is een unieke samenwerking gecreëerd met als doel additionele gelden te genereren en in te zetten voor toptennis in Nederland.

De drie bestuurders van de onlangs opgerichte Grand Slam Club, Rob ten Heggeler (zittend rechts), Hans Roelofs (staand rechts) en René Moos (staand midden) ondertekende de overeenkomst namens de Grand Slam Club. Vanuit de KNLTB ondertekenden Algemeen Directeur Erik Poel (zittend links) en Technisch en Commercieel Directeur Jacco Eltingh (staand links).

Jacco Eltingh: “Ik ben erg verheugd met de oprichting van de Grand Slam Club en de samenwerking met de KNLTB. De expertise en de funding vanuit de Grand Slam Club zijn een belangrijke impuls om de ambities voor het Nederlands toptennis te realiseren.”

Rob ten Heggeler: “De Grand Slam Club is een groep tennisliefhebbers die elkaar ontmoeten bij exclusieve evenementen waarbij tennis centraal staat, maar gezelligheid en een zakelijk netwerk ook een rol spelen. De uiteindelijke opbrengsten komen, in overleg met de KNLTB, toe aan concrete projecten die ervoor zorgen dat wij als Nederland meer tennissers op het hoogste mondiale niveau krijgen en behouden.”

Voor meer informatie over de Grand Slam Club kijk op www.grandslamclub.nl