HK211215 0781

OLTC Ready maakt zich klaar voor Siers ITF World Tennis Tour Oldenzaal

De Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready wordt klaargemaakt om van 22 tot en met 28 augustus de Siers ITF World Tennis Tour Oldenzaal te faciliteren. Spelers en speelsters vanaf ongeveer plaats 300 op de wereldranglijst strijden om felbegeerde punten en een prijzenpot van 25.000 dollar.

De ITF World Tennis Tour is een opstap voor beginnende profs, maar ook voor herintreders die na bijvoorbeeld een lange blessureperiode zijn weggezakt op de wereldranglijst.

In het vrouwenenkelspel heeft Merel Hoedt zich op basis van haar 478ste plek op de wereldranglijst geplaatst voor het hoofdschema. Nederlandse inbreng zal verder worden aangevuld met wildcards en qualifiers.

Het mannentoernooi kent sowieso veel landgenoten. Max Houkes voert de lange lijst Nederlanders aan. Bekende andere namen in het hoofdtoernooi zijn onder anderen Mick Veldheer, Alec Deckers en Ryan Nijboer.

Wil je een bezoek brengen aan de ITF World Tennis Tour Oldenzaal dan is dit het adres: Haerstraat 145 7573 PA Oldenzaal.

De wedstrijden in het hoofdtoernooi beginnen dinsdag 23 augustus. De zondag en maandag staan in het teken van kwalificatie.

Meer informatie, planning en uitslagen van het vrouwentoernooi vind je hier.

Meer informatie, planning en uitslagen van het mannentoernooi vind je hier.