HK210805 177

Forger en Bakker winnen Palingtoernooi

Abel Forger en Annelin Bakker hebben in Volendam de enkelspeltitels van het NRT**** op hun naam weten te schrijven.

Forger rekende in de eindstrijd van het Kivo Palingtoernooi af met Quintin Kleiboer. De nummer acht van de plaatsingslijst had opvallend weinig moeite met zijn twee plaatsen hoger ingeschaalde tegenstander. Met 6-3 6-1 besliste Forger de titelstrijd.

De eindstrijd in het mannendubbelspel kon helaas niet worden gespeeld. Rob van den Berg en Bart Brons gaven een walk over aan Marc Dijkhuizen en Long Weng Jing.

De titel in het vrouwenenkelspel werd een prooi voor Annelin Bakker. De nummer één van de plaatsingslijst verloor richting de finale tegen Justine Pysson slechts vijf games. In de eindstrijd wist wildcardspeelster Pysson het Bakker niet heel moeilijk te maken. Via 6-3 6-2 legde Bakker beslag op de hoofdprijs.

Feline van Eijkelenburg en Alexandra van Weelden wonnen het dubbelspel. Het als eerste geplaatste koppel rekende in de finale met 6-3 6-3 af met nummers twee Benthe de Bresser en Quinty van Dongen.