Thiemo De Bakker

De Bakker en Rojer ontvangen Davis Cup Commitment Award

Thiemo de Bakker en Jean-Julien Rojer krijgen een Davis Cup Commitment Award. Deze ITF-award wordt uitgereikt aan spelers die zich jarenlang hebben ingezet om hun land te vertegenwoordigen in de Davis Cup. De Bakker ontving deze award vandaag uit handen van Erik Poel, algemeen directeur van de KNLTB voorafgaand aan de tweede wedstrijddag van het Davis Cupduel tussen Nederland en Canada. 

Thiemo de Bakker

De Bakker kwam van 2008 tot en met 2018 uit voor het TeamNL Davis Cupteam. Gedurende die tien jaar speelde hij 21 wedstrijden, waarvan hij er 18 won. 

Jean-Julien Rojer 

Rojer debuteerde in 1998 voor het Nederland. In het totaal heeft hij tot op heden 45 wedstrijden gespeeld voor het TeamNL Davis Cupteam. De laatste wedstrijd die hij speelde dateert uit 2021. Toen dubbelde hij samen met Robin Haase tegen Kazachstan.