The Story Of Arantxa Rus

The Story Of... Arantxa Rus

In onze nieuwe rubriek The Story Of... vertellen we het verhaal achter de Nederlandse toptennissers. Leer de toptennissers kennen; waar komen ze vandaan en hoe beleven zij hun carrière. The Story Of... trapt af met Arantxa Rus, waarin we meekijken in haar trainingsavontuur.

Arantxa Rus, voormalig nummer 61 van de wereldranglijst, kende de afgelopen jaren een dramatische periode. In 2015 zakte ze zelfs naar de 285e positie. Ze besloot uit haar comfortzone te stappen om haar carrière een laatste kans te geven.

'Lukt het niet? Dan stop ik!'

Ze vertrok naar Spanje om samen te gaan werken met coach Julián Alonso. Een confronterend avontuur die na een intensieve strijd resulteerde in een nieuwe impuls in haar carrière.

Bekijk The Story Of... Arantxa Rus hieronder: