Den Heijer wint Hyde Park NRT

Vanaf dit jaar vallen de Nationale Ranglijsttoernooien (NRT) met vier sterren onder KNLTB Toptennis. Deze zomer kent een reeks van vijf toernooien in deze categorie. De middelste van het seizoen is het ambitieuze Hyde Park NRT op de banen van TV Hoofddorp, dat is gewonnen door Guy Den Heijer.

Den Heijer was als tweede ingeschaald bij het NRT **** toernooi in Hoofddorp en bereikte de eindstrijd doordat Zachary Eisinga in de halve finale in de derde set de strijd staakte.

Niels Lootsma verraste in de andere halve finale topseed Igor Sijsling. In de titelstrijd kon Lootsma geen vuist maken tegen de vastheid van Den Heijer. De nummer tien van Nederland was met 6-1 6-1 duidelijk een maatje te groot.

Dubbelspel
De titel in het mannendubbelspel werd een prooi voor Jurriaan Bol en Elgin Khoeblal. Het ongeplaatste duo was met 7-6(2) 6-3 te sterk voor Roland Stuurman en Jing Long Weng.

Het volgende NRT **** toernooi is de REO SocioHypotheek NRT op de banen van Tennis- en padelvereniging Roden en Omstreken (afgekort REO) in Drenthe.

Lees hier meer over dit evenement.