HK201216 035

Eerste NRT **** in reeks van vijf van start bij H.L.T.V. Juliana

Vanaf dit jaar vallen de Nationale Ranglijsttoernooien (NRT) met vier sterren onder KNLTB Toptennis.

Deze zomer zal een reeks van vijf van dit soort toernooien plaatsvinden. Het Boekweit | Olie Tennistoernooi in Hoorn trapt af. Waarna de 65ste Open Leidse Kampioenschappen bij T.C. Roomburg, de Reo NRT**** Open 2021 bij R.E.O., de Hyde Park NRT 2021 bij TV Hoofddorp en de Zorgfactory Dr. Van Leeuwentoernooi NRT**** 2021 bij L.T.C. Emmen volgen.

Op de banen van H.L.T.V. Juliana kunnen de deelnemers van de categorie 2 t/m 8 naast hun eigen wedstrijden genieten van gratis toptennis van het NRT ****.

Guy den Heijer (foto), Niels Lootsma, Boy Westerhof en Michiel de Krom zijn de hoogstgeplaatste spelers die strijden om de opvolger te worden van Igor Sijsling. De Amsterdammer was in 2019 de laatste winnaar in het mannenenkelspel. Andere bekende winnaars zijn Botic van de Zandschulp (2016) en Raemon Sluiter (1996).

In het vrouwenenkelspel schreef Marrit Boonstra het evenement zowel in 2018 als in 2019 op haar naam. Merel Hoedt, Noa Liauw, Diana Chehoudi en Perla Nieuwboer zullen graag in haar voetsporen treden.

Het hoofdtoernooi van de 42ste editie start woensdag 14 juli. Maandag 12 juli start eerste het kwalificatietoernooi.

Meer informatie over het Boekweit | Olie Tennistoernooi vind je hier.