Peter Wessels

Peter Wessels terug naar Dubai als hoofdcoach van nieuw tenniscentrum

Trainer/coach Peter Wessels gaat een nieuw avontuur aan in Dubai. Als Head Coach zal hij met een team van 5 tot 7 trainers een nieuw buitenlands tenniscentrum opzetten. Hij wordt verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma van (internationale) junioren en contactpersoon voor de internationale spelers die daar off-season en tussen toernooien door komen trainen. Daarnaast zal hij een aantal uren recreatief lesgeven aan hotelgasten en VIP’s die daar komen.

Peter Wessels: ‘Ik ga ik met m’n gezin terug naar Dubai omdat ik daar een bijzonder mooie en grote uitdaging voor me zie. Het nieuwe tenniscentrum wordt opgezet op het resort waar ik vaak met Federer sparde en waar hij nog steeds traint. Dit alles in combinatie met het feit dat mijn vrouw en ik het leven in Dubai simpelweg missen heeft ons doen beslissen om terug te keren naar de woestijn. Ik ben Jacco erg dankbaar voor de kans die hij me heeft gegeven bij de KNLTB. Ik heb veel geleerd in de afgelopen 2 jaar, heb prettig kunnen samenwerken met mijn collega’s en heb geen seconde spijt gehad van mijn terugkeer.”

Jacco Eltingh: “Ik ben Peter dankbaar wat hij afgelopen 2 jaar samen met Bas Coulier heeft neergezet op het NTC als Assisitent Bondscoach en daarmee zijn bijdrage aan het niveau van Nederlandse toptennissers waar we (gedeeltelijke) zorg voor mogen dragen. En ik respecteer zijn keuze om terug te gaan naar zijn ‘oude’ liefde volledig en wens hem ontzettend veel succes!”.