De Jong

Zondag live: de Eredivisiewedstrijd tussen Naaldwijk en Lewabo Huisman Groep

De Eredivisie Heren is in volle gang. Hoewel er door de aangescherpte coronamaatregelen voorlopig geen publiek aanwezig mag zijn, gaat deze competitie 'gewoon' door. De KNLTB is liefhebbers van toptennis graag van dienst en komt komend weekend daarom met een livestream bij de wedstrijd tussen Naaldwijk en koploper Lewabo Huisman Groep. 

Het duel is zondag vanaf 12 uur te volgen via de livestream op deze website en via deze pagina op Facebook. Voor de huidige landskampioen, Lewabo Huisman Groep, spelen dit jaar onder anderen Igor Sijsling, Jesper de Jong (zie foto van @janpieterschade), Justin Eleveld en de Belgen Stefan Wauters, Sander Gillé en Joran Vliegen. Bij de Naaldwijkers staat nationaal kampioen Gijs Brouwers onder contract. Hij wordt bijgestaan door onder anderen Jelle Sels, Max Houkes, Stephan Gerritsen en Matwé Middelkoop.

Geen play-offs

In de Eredivisie wordt zeven weken lang om de landstitel gestreden. Anders dan voorgaande jaren worden er dit jaar geen play-offs georganiseerd. Het team dat na zeven speelrondes de meeste punten heeft verzameld, is landskampioen 2020. Elke confrontatie bestaat uit vier enkelspelen en twee dubbels.

Het wedstrijdprogramma en uitslagen van de Eredivisie Heren 2020 is hier te bekijken.