NTC amstelveen bovenaanzicht

Volg live de wedstrijden van de NK Tennis!

Als voorbereiding op de herstart van het (inter)nationale wedstrijdseizoen organiseert de KNLTB een extra editie van de Nationale Kampioenschappen Tennis. De NK wordt in week 31 (valide) en week 34 (rolstoeltennis) gespeeld op de banen van het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. Van maandag 27 juli tot en met zaterdag 1 augustus strijden de valide toptennissers op de gravelbanen om de nationale titels in het enkel- en dubbelspel. 

Via deze livestream volg je live de wedstrijden op het centre court. Kijk op MijnKNLTB voor de actuele wedstrijden en standen. 

Indien de livestream klaar is, worden er beelden van eerder in het toernooi getoond. Zodra er in het rood 'live' in het scherm staat, betekent dit dat de wedstrijd live gespeeld wordt.