KNLTB Vlag wapperen wind

Felice Lentze winnares Cruyff Foundation Junior Camp

"

Felize Lentze (Nederland) en Tokido Oda (Japan) zijn de winnaars van het Cruyff Foundation Junior Camp. Het Junior Camp is een internationaal rolstoeltennistoernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd onder toezicht van de Internationale Tennis Federation (ITF). 

"

De winnaars hebben met deze overwinning punten verdiend ten behoeve van hun ranking in hun categorie (12 tot 18 jaar) op de ITF wereldranglijst. 

De Cruyff Foundation, die als missie heeft zoveel mogelijk kinderen, met en zonder beperking, te laten sporten en bewegen, ondersteunt de ITF al meer dan 15 jaar. Gezamenlijk hebben ze rolstoeltennis in veel landen kunnen introduceren. 

Naast Diede de Groot, ‘s werelds nummer 1 in rolstoeltennis en winnares van 13 Grand Slams, traint een aantal jeugdige rolstoeltennissers wekelijks op de banen van het Alphense tenniscentrum. Felice Lentze is er een van.