KNLTB Vlag wapperen wind

Volg de play-offs Eredivisie Heren op tennis.nl

Lewabo Huisman Groep, Life & Finance Spijkenisse, Suthwalda Sportverlichting.com en Nieuwerkerk maken dit weekend samen uit wie zich tot landskampioen van de Eredivisie Heren mag kronen, de hoogste klasse van de competitie in het herentennis. De top vier van de reguliere competitie heeft zich geplaatst voor de play-offs die dit weekend plaatsvinden bij T.C. Nieuwerkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Vandaag worden de halve finales gespeeld. De eerste halve finale gaat tussen Lewabo Huisman Groep en Nieuwerkerk. Een kopie van de finale van vorig jaar. In de tweede halve finale strijden Suthwalda Sportverlichting.com en Life & Finance Spijkenisse voor een plek in de finale, die morgen wordt gespeeld tussen de winnaars van de twee halve finales.

Volg alles over de Eredivisie Heren op tennis.nl/eredivisie-heren.