Tennis Awards Tim van Rijthoven

Aanmeldformulier uitreiking KNLTB Tennis Awards

Wat vliegt de tijd, het jaar 2023 is alweer bijna voorbij. We hebben veel mooie topsportprestaties gezien van onze Nederlandse spelers, zowel van onze valide als rolstoeltennissers. Met als hoogtepunt natuurlijk de Grand Slams en de toernooien in eigen land zoals de Davis Cup in Groningen, ABN AMRO Open in Rotterdam, Libéma Open in Rosmalen en de European Paragames in Rotterdam. Met het NTC in Amstelveen als vaste basis, een plek om samen te trainen en elkaar te ontmoeten.

We hebben genoten van onze Nederlandse tennissers, hun inzet en prestaties. Dat willen we graag vieren met spelers, KNLTB collega’s, het bestuur en onze partners. Tijdens een feestelijk diner op het centercourt van het NK Tennis zullen we onze toptennissers in het zonnetje zetten en de KNLTB Tennis Awards voor de beste Tennisser, Tennisster, Rolstoeltennisser, Dubbelspeler van 2023 en de Aanmoedigingsprijzen uitreiken. 

Je bent hiervoor van harte uitgenodigd op maandag 11 december op het NTC in Amstelveen. De ontvangst is vanaf 18.30 uur. Het diner en de uitreiking van de Tennis Awards start om 19.00 uur. De dresscode is 'party casual'.

Vul hieronder je gegevens in: