HK211217 1204

Datum

Locatie & plaats

NTC Amstelveen
Amstelveen

Nationale Kampioenschappen (Rolstoel)Tennis 2022

Van zondag 11 tot en met zondag 18 december strijdt de Nederlandse (rolstoel)tennistop om de nationale titels in het enkel- en dubbelspel tijdens de Nationale Kampioenschappen Tennis. Het toernooi wordt gespeeld op de indoor hardcourt banen van het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen met o.a. deelname van Robin Haase, Tallon Griekspoor, Jesper de Jong en Golden Slam winnares Diede de Groot. Ook titelverdedigers Botic van de Zandschulp en Suzan Lamens doen dit jaar mee. Wie wordt er dit jaar Nederlands Kampioen? Kom en beleef het beste tennis van dichtbij!

Ticketverkoop

Van zondag tot en met donderdag is het evenement gratis toegankelijk voor publiek. Voor vrijdag, zaterdag en zondag kun je hier tickets kopen. Kids tot en met 12 jaar kunnen de hele week het evenement gratis bezoeken. Het is wel belangrijk dat zij voor het finaleweekend een ticket kopen via de ticketshop. Voor alle ticketkopers ligt er een goodiebag van onze partner TennisDirect.nl klaar in de TennisDirect shop.  

Speelschema & live meekijken

Bekijk het speelschema hier.

Van vrijdag 16 december t/m zondag 18 december is er een livestream beschikbaar op het Youtube-kanaal van de KNLTB. De finalewedstrijden op zondag 18 december zijn ook te bekijken via Ziggo Sport.

Alle livescores van de wedstrijden tijdens de NK Tennis volg je via Racketscore.