MF NOJK 2022 eerste dag 12 DSC06161

Datum

Locatie & plaats

Tennis Center Heuvelrug
Doorn

KNLTB New Years Cup 2023

Van 13 tot en met 15 januari organiseert de KNLTB de eerste editie van de New Years Cup. Een heel tof teamevent voor de 12 beste jongens en meisjes t/m 12 jaar van Nederland. De New Years Cup wordt gespeeld in Nederland, maar wordt door de coaches begeleid alsof het een buitenlandse reis is. Inclusief coaching op de baan. Met dit teamevent willen we jou nog meer leren en laten zien rondom het spelen van toernooien en wedstrijden. Denk aan tactiek, wedstrijdvoorbereiding, wedstrijdnabespreking, prestatiegedrag, coachbaarheid, doelen stellen, materiaalgebruik, verzorging, slaap, teamspirit en natuurlijk heel veel plezier.  

Je speelt drie dagen lang in een team van 3 jongens en 3 meisjes, onder leiding van een coach, voor de felbegeerde New Years Cup 2023. Iedere speler speelt één enkel en één dubbelpartij per dag. . Naast het wedstrijden spelen staan er ook een aantal leuke andere activiteiten op het programma. Je traint, speelt, slaapt en eet samen met je teamgenoten en de tegenstanders. 

Ouders zijn van harte welkom om op zondag te komen kijken. Elke speler is verplicht minimaal 4 fans mee te nemen naar de finaledag, maar we hopen dat het er nog veel meer worden. Dus neem opa, oma, trainer, tantes en ooms, vrienden, buren en sponsors ook gezellig mee. We maken er die dag een echt feestje van en zullen de finales spelen met hopelijk heel veel publiek.