Lesley Kerkhove Wimbledon 2019

Datum

Locatie & plaats

Nationaal Tennis Centrum (NTC)
Amstelveen

ITF Amstelveen Women's Open

In Amstelveen op het Nationaal Tennis Centrum (NTC) wordt de 1e editie van het W60 Amstelveen voor dames gespeeld. Dit toernooi zal als Amstelveen Women's Open de komende 3 jaar op de internationale tenniskalender staan. Onder leiding van de KNLTB komen de dames ($60.000) van maandag 5 juli t/m zondag 11 juli in actie. De nationale en internationale tennis(sub)top speelt mee; er worden gedurende de week zowel enkel als dubbel wedstrijden gespeeld.

Het geeft de huidige Nederlandse toptennisters en talentvolle speelsters de mogelijkheid om in Nederland voor eigen publiek te spelen en dichtbij huis punten te verdienen voor de wereldranglijst. Vorig jaar stond het ook op de kalender, maar corona gooide roet in het eten. Nu staan alle seinen op groen en kan in overleg met de gemeente Amstelveen dit topsport event georganiseerd worden in juli.

Publiek
Door de huidige corona maatregelen rondom events kan het Amstelveen Women's Open helaas dit jaar nog niet met volle tribunes gespeeld worden. Door de beperkte capaciteit is het daarom niet mogelijk om publiek toe te staan. Houdt onze socialmedia kanalen in de gaten, waar we dagelijks nog een winactie plaatsen voor de laatste toegangsbewijzen!

Programma
Het programma en de livescores vind je hier. De wedstrijden zijn live online te volgen via deze link.

Evenement sponsor

Evenement sponsor

Evenement sponsor

Evenement Sponsor