Davis Cup Split TeamNL winst Malaga

Datum

Locatie & plaats

Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena
Malaga, Spain

Davis Cup Finals Malaga

Nederland zit bij de laatste 8 van de Davis Cup. In Malaga gaat Nederland de strijd aan met Italië, Servië, Engeland, Tsjechië, Finland, Canada en Australië om zich te kronen tot Davis Cup winnaar 2023!

Van 21 tot en met 26 november worden deze duels afgewerkt in Malaga, waar Nederland het in de kwartfinale gaat opnemen tegen Italië. Dit duel wordt op donderdag 23 november vanaf 10:00 uur gespeeld in Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena in Malaga. 

Later die dag nemen Servië en Groot-Brittannië het tegen elkaar op. De winnaars van deze twee duels spelen in de halve finale op zaterdag tegen elkaar. Elke ontmoeting bestaat uit 3 wedstrijden, 2 singles en 1 dubbel.

Het wedstrijdschema is als volgt:

  • Dinsdag 21 november: Canada – Finland (16 uur)
  • Woensdag 22 november: Tsjechië – Australië (16 uur)
  • Donderdag 23 november: Italië – Nederland (10 uur)
  • Donderdag 23 november: Servië – Groot-Brittannië (16 uur)

Koop jouw tickets voor de Final 8 in Malaga

Kom jij als Oranjefan TeamNL aanmoedigen in Malaga? Koop dan nu jouw tickets via deze website.

Koop jouw tickets via de KNLTB en profiteer van de laagste prijs voor jouw ticket. De KNLTB biedt namelijk 10% korting op de ticketprijzen van de Davis Cup (prijzen al zichtbaar in de ticketshop), waardoor je altijd goedkoper uit bent. Daarnaast weet je zeker dat je bij alle Oranjefans zit! 

Bekijk alle wedstrijden van TeamNL live

Alle wedstrijden van TeamNL tijdens de Davis Cup Finals zijn live te volgen via de livestream op het YouTube-kanaal van de KNLTB, of via Ziggo Sport. 

Meld je aan voor de #Tennisfan

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Davis Cup en ander toptennis nieuws? Meld je dan nu aan voor de #Tennisfan Nieuwsbrief via deze link.