DSC09080

Datum

Locatie & plaats

SEB Arena
Vilnius, Litouwen

Billie Jean King Cup Play-offs

Het TeamNL Billie Jean King Cupteam heeft de Play-offs om een plek in de wereldgroep van de Billie Jean King Cup bereikt. In november 2023 zal het TeamNL Billie Jean King Cupteam proberen terug te keren in de Wereldgroep van het landentoernooi tijdens de Play-offs.

In het weekend van 11 en 12 november wordt het duel gespeeld in Vilnius, Litouwen. De hardcourt banen van de SEB Arena in de hoofdstad van Litouwen worden gebruikt om het duel te laten plaatsvinden. 

Elise Tamaëla, captain van het TeamNL Billie Jean King Cupteam heeft de selectie bekend gemaakt voor het Billie Jean King Cupduel tegen Oekraïne. Het team bestaat uit Arantxa Rus (WTA-51), Arianne Hartono (WTA-165), Suzan Lamens (WTA-243) en Demi Schuurs (WTA Doubles-13).

Tickets

Wil jij TeamNL aanmoedigen in Litouwen? De KNLTB biedt gratis kaarten aan voor Oranjefans die naar Litouwen afreizen om het Billie Jean King Cupteam te supporten. Stuur een e-mail naar evenementen@knltb.nl en de tickets komen dan zo snel mogelijk jouw kant op!

Programma

Op zaterdag 11 november en zondag 12 november starten de wedstrijden om 11:00 uur (Nederlandse tijd; 12:00 uur lokale tijd). Alle wedstrijden zijn live te volgen via Ziggo Sport.