Muller Bouw

Muller Bouw De Pettelaer

Muller Bouw / De Pettelaer komt voor het eerste jaar uit op het hoogste niveau van Nederland. Het herenteam is in vier jaar tijd vanuit de 2e klasse opgestoomd naar de Eredivisie en heeft dat enkel met spelers uit de eigen jeugdopleiding én woonachtig in regio Den Bosch gerealiseerd. Binding met de club en haar leden is voor de Pettelaer van groot belang, vandaar dat de versterkingen die aangetrokken zijn voor dit seizoen allen aan dat criteria voldoen.

Sander Jong (19)

Ook Sander woont, als hij in Nederland is, op een steenworp afstand van het park van de Pettelaer. Hij tennist voor het tweede jaar bij een van de beste collegeteams van de Verenigde Staten: TCU. Vorig jaar hoorde hij met zijn team bij de beste 8 teams van de VS. Na vorig jaar geveld te zijn door een buikvirus, verwacht hij dit jaar fit én in vorm terug te keren voor de competitie.

Jesse Timmermans (31)

Jesse is woonachtig op een steenworp afstand van de Pettelaer en behoort al jarenlang tot de Nederlandse (sub)top. Hoogtepunten voor hem zijn de titel op het NK Dubbel in 2014 en zijn vijf titels in de Eredivisie Heren. Jesse is trainer en reist de wereld over om future toernooien te spelen met zijn pupil.

Peter Lucassen (31)

Hoewel Peter de laatste jaren in de Verenigde Staten woont, is zijn thuisbasis in Nederland op een steenworp afstand van Den Bosch. Peter is tennisliefhebber pur sang, speelde 4 jaar college tennis voor USC en is vervolgens daar als coach aan de slag gegaan. Het coachen van tennisspelers bleek zijn roeping en inmiddels begeleid hij jong talent Hailey Baptiste (WTA 249) naar de top. Daarnaast presteert hij in de zomertoernooien in Nederland altijd goed.

René Lindenbergh (33)

René is de clubtrainer van de Pettelaer en een oude bekende in de Eredivisie heren. Met TOS Bergeijk kwam hij in het verleden jarenlang uit in deze klasse. René speelt graag enkel en dubbel en noteerde als hoogste ranking in de dubbel nummer 11 van Nederland. Oorspronkelijk komt René uit Zeeland, maar hij woont al bijna de helft van zijn leven in het Brabantse land.

Guus Oerlemans (27)

Sinds een aantal jaar woont Guus pal naast het park van de Pettelaer. Voor hem een simpele keuze om daar dan ook competitie te gaan tennissen. In het dagelijkse leven zorgt Guus met zijn onderneming Briqwise voor een stabiel rendement voor vermogende particulieren die vastgoed willen financieren. Als hij een paar minuten vrije tijd heeft stapt hij het liefste op een gravelbaan.

Gijs Akkermans (19)

Gijs is een speler uit de jeugdopleiding van de Pettelaer. Naast zijn MBO-opleiding spendeert hij veel tijd op de trainingsbanen en speelt hij zoveel mogelijk A-toernooien in Nederland. Komend jaar vertrekt Gijs naar de Verenigde Staten om in New Mexico college tennis te gaan spelen. ‘De Gestelse Gehaktmolen’ verwacht dit jaar weer op volle toeren te draaien in de competitie.

Rik Muller (18)

Rik is ook een speler uit de jeugdstal van de Pettelaer. Na het afronden van zijn middelbare school heeft hij zich op een fulltime tenniscarrière gestort en maakt hij sindsdien furore op (internationale) toernooien. In de competitie is Rik altijd op zijn best. Met name spelen in een heksenketel en/of rijen dik publiek langs de kant halen het beste in Rik naar boven.

Joost de Wildt (21)

Wederom een kind van de club. In de jeugd hoorde Joost bij de Nationale top van zijn leeftijdscategorie. Na een aantal mooie buitenland tripjes heeft hij besloten zich te focussen op zijn studie en blijkt hij ook talent te hebben voor het laten verdwijnen van glazen bier. Staat bij de fanclub van de Pettelaer met name bekend om zijn vlakke winners.