Spijkenisse

Life & Finance Spijkenisse 1

Dit team doet al jaren mee in de Eredivisie en wist vorig jaar weer de play-offs te halen, hierin werden ze uitgeschakeld door het sterke Suthwalda. Dit jaar doen ze weer een gooi naar het kampioenschap en de ervaring van Raemon Sluiter kan hen daarbij goed helpen!

Thorsten Sollie (22)

Thorsten is vooral actief op de nationale toernooien, waarin hij vaak tot ver in het toernooi komt. Een degelijke speler die vaak voor verrassingen zorgt.

Jannick Lupescu (26)

Deze 26-jarige speler met Roemeense roots stond bij de Junioren een tijd in de top 10 en wist samen met Justin Eleveld de Australian Open voor junioren te winnen in de dubbel. Hij wist vorig jaar acht van zijn 10 potten te winnen en was daarmee één van de sterkste spelers in de Eredivisie.

Matthew Pierot (30)

Matthew hoorde een periode bij de beste 900 spelers van de wereld. Na dit internationale avontuur, waarbij Jeffrey zijn broer begeleidde als coach, besloten zij hun passie voor tennis uit te bouwen en begonnen een eigen tennisschool: First Services.

Glenn Smits (29)

De 28-jarige tennisser behaalde in 2018 zijn hoogste ATP-ranking in het dubbelspel, samen met Botic van de Zandschulp behaalde hij een 389e positie. In 2015 maakte Glenn samen met Jesse Huta Galung zijn dubbelspel debuut op het ABN AMRO World Tennis Tournament. Samen met Nederlands beste tennisser Robin Haase speelde Smits in 2017 de eerste ronde partij op het ATP-toernooi in Rotterdam. De laatste tijd dubbelt hij op veel ITF toernooien met Ryan Nijboer.

Boy Vergeer (29)

Boy is op 7-jarige leeftijd begonnen met tennissen en heeft zowel nationaal als internationaal veel toernooien gespeeld. Momenteel speelt Boy Vergeer alleen op nationaal niveau. Net als zijn teamgenoot Matthew heeft Boy een eigen sportschool: Tennisschool Boy Vergeer.

Stefan Weeda (39)

Een oudgediende die in het verleden veel NRT’s heeft gewonnen. Hij speelt graag agressief vanaf de baseline maar staat in de dubbel zeker zijn mannetje. Als routinier gaat hij zeker weer zorgen voor punten.