Jake Mak

Heerhugowaard 1

De vereniging debuteert dit jaar in de eredivisie. Het park van Heerhugowaard biedt veel ruimte met maar liefst 22 tennisbanen.

Bart de Gier (37)

Hij zei al vroeg dat hij niet verder wilde leren na het behalen van zijn Havo diploma. Zijn ogen waren enkel gericht op tennis. Als meervoudig eredivisionist, voormalig jeugdkampioen en top wereld jeugdspeler gebruikt hij zijn eigen ervaring van het hedendaagse tennis in de trainingen die hij geeft op het hoogste niveau. Bart is als trainer een technicus pur sang. Met ondertussen jaren ervaring traint hij de toppers van morgen.

Dax Donders (18)

Dax nam als driejarig jochie voor het eerst een tennisracket in de handen. ‘Het is er met de paplepel ingegoten’ benoemt hij. Hij mist het voetbal nog een beetje maar tennis is zijn droom. De topsportopleiding gaf Donders de kan som tot 12 uur school te volgen en daarna te kunnen trainen. Zijn doel is het halen van de top.

Jeroen van de Ven (32)

De rechtshandige Jeroen van der Ven, 32 jaar, is al acht jaar actief bij TV Heerhugowaard. Na een aantal jaren mix-competitie kijkt hij uit naar de terugkeer in de eredivisie heren. Hij heeft er ontzettend veel zin in om op zondag de strijd aan te gaan en te zien wat ze als team kunnen bereiken op dit niveau.

Jake Mak (30)

Na een schorsingsperiode van 2 jaar deed hij vorig jaar zijn herintrede in de competitie bij de Hoofdklasse van Heerhugowaard. Dit jaar doet hij mee met het Eredivisie team waar hij zijn tenniskwaliteiten als rechtshandige speler kan gaan laten zien. Jake geniet nu nóg meer van de sport.

Remco Pondman (40)

Remco is Trainer TO en clubtrainer van TV Heerhugowaard. Zijn specialisme is voetenwerk, forehand en service. Hij werd nationaal kampioen 12/14/16 jaar en heeft 6 jaar fulltime getennist. Als trainer is hij gedreven om spelers verder te ontwikkelen en beter te laten worden.